Μουσικός και συνθέτης, με καλλιτεχνική συνεισφορά στην ποίηση και τις εικαστικές τέχνες.
PROJECTS

PROJECTS

Μουσικά Albums, Soundtracks, Sound design, μουσικά σύνολα, Τραγούδια, βιβλία, Εικαστικά

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τεχνική ηλεκτρικής - ακουστικής κιθάρας, τεχνικές αυτοσχεδιασμού, θεωρία της μουσικής, ear training, sight reading, μουσική σημειογραφία, μουσική τεχνολογία, Μουσικά εργαστήρια, Σεμινάρια...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλίες, Εκθέσεις, Παρουσιάσεις, Μουσικά αφιερώματα, Διαλέξεις...

BLOG

BLOG

Ποίηση...

PROJECTS

ΜΟΥΣΙΚΑ ALBUMS


ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ


ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ


SOUNDTRACKS & SOUND DESIGN


ΒΙΒΛΙΑ


ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ


ABOUT

Bio

Ο Ανδρέας Καχριμάνης γεννήθηκε στην Πάτρα. Μουσικός και συνθέτης, με καλλιτεχνική συνεισφορά στην ποίηση και τις εικαστικές τέχνες. Σπούδασε στο Εθνικό ωδείο, το ωδείο Φ. Νάκας, το GIT of London και το City Univercity of London. Από τη δεκαετία του 90 είναι ενεργό μέλος της εγχώριας μουσικής σκηνής, συμμετέχοντας σε διάφορα μουσικά σύνολα, με εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.

Το έργο του παντρεύει διαφορετικές τεχνοτροπίες και ιδιώματα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικής δημιουργίας. Έχει παρουσία στη δισκογραφία. Γράφει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο. Γράφει στίχους ψάχνοντας το ελληνικό τραγούδι. Έχουν εκδοθεί ποιητικές του συλλογές. Ερευνά και πειραµατίζεται µε διάφορα μέσα και υλικά δημιουργώντας σύγχρονα έργα τέχνης.

Παράλληλα με την καλλιτεχνική δημιουργία, αναλαμβάνει μουσικές παραγωγές, κάνει ηχοληψία, μίξη, σχεδιασμό ήχου και λειτουργεί το δικό του στούντιο ηχογραφήσεων.

Έχει διδάξει ιδιαιτέρως μεγάλο αριθμό μαθητών όλων των ηλικιών και επιπέδων. Από το 1998 έως και σήμερα παραδίδει μαθήματα μουσικής και ειδικότερα τεχνικής ηλεκτρικής και ακουστικής κιθάρας, τεχνικών αυτοσχεδιασμού, θεωρίας της μουσικής, ear training, sight reading, μουσικής σημειογραφίας και μουσικής τεχνολογίας.

Διδάσκει την μουσική δεξιότητα της Ηλεκτρικής Κιθάρας, στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Info

  •   6976 735 595
  •   Athens, Greece
  •   andrekachri@gmail.com.

CONTACT

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Μουσικά Σύνολα


Picture
 
Picture
 
Picture
 
Picture
 

Μουσικά Albums

Soundtracks & Sound design


Βιβλία


Picture

 

Picture

 

Picture